Kako nekoga blokirati na Snapchatu

Snapchat je družabno omrežje, ki najbolje odraža najbolj običajne pogovore iz oči v oči. Lahko ga gledamo skozi prizmo dragocenih trenutkov, kot so potovanja, pogovori, praznovanja, družinski trenutki ... Ali pa kot vsakodnevna dejanja, ki so kratkotrajna in postanejo spomini.




Snapchat je družabno omrežje, ki najbolje odraža najbolj običajne pogovore 'iz oči v oči'. Lahko ga gledamo skozi prizmo dragocenih trenutkov, kot so potovanja, pogovori, praznovanja, družinski trenutki ... Ali pa kot vsakodnevna dejanja, ki so kratkotrajna in postanejo spomini. Življenjski trenutki postanejo samo a Snap - ki izgine. K nam prihajajo naravno kot tudi ljubezen do uporabe te aplikacije.



Aplikacija Snapchat za izmenjavo večpredstavnostnih vsebin, ki bo kmalu po branju izginila, ima slab sloves. Zaradi prevladujočega svetovnega mnenja služi le za izmenjavo provokativnih fotografij. Tako kot druge storitve je bistvo fotografiranje ali snemanje kratkega video posnetka (10 sekund). Vsebino lahko delite s prijatelji, tako da jo lahko po odprtju vidite le enkrat. Fotografirate lahko s kratkim in video snemanjem z dolgim ​​pritiskom na krog v spodnjem delu plošče.

Ko ustvarite vsebino, lahko nanjo napišete besedilo ali nekaj narišete. Na koncu navedite še trajanje vsebine, kar pomeni, da ko jo prijatelj enkrat odpre, je ne bo mogel več videti. Kliknite puščico in izberite prejemnika, vsebina pa ga bo poslala. Nadalje je na njih vprašanje, kdaj bodo odprli vsebino in ali bo zagotovila odgovore na vaš Snapchat.



Snapchat, tako kot večina drugih aplikacij za družabna omrežja, ponuja enostavno funkcijo, s katero lahko blokirate vsakogar, ki vas moti. In to je priročna možnost, še posebej, če vas moti veliko ljudi in s katerimi ne bi radi delili ali prejemali kakršne koli vsebine.

Če vas zanima, kako lahko nekoga blokirate v Snapchatu ...

Evo, kako nekoga blokirate na Snapchatu

  1. Prvi korak je, da v telefonu odprete aplikacijo Snapchat. Možnost blokade je mogoča samo z aplikacijo Snapchat in ne s spletnim mestom.
  2. V spodnjem desnem kotu zaslona v aplikaciji Snapchat je spustni meni. Ko kliknete na ta gumb, se odpre seznam prijateljev.
  3. S premikanjem po seznamu prijateljev lahko poiščete in izberete osebo, ki jo želite blokirati.
  4. S klikom na ime prijatelja, ki ga želite blokirati, se prikažejo tri možnosti. Tako v iOS-u kot v napravah Android je tretja možnost »Blokiraj«. Kliknite gumb Blokiraj, da blokirate nadležno osebo.
  5. Ko se vrnete na seznam prijateljev, boste videli, da ima oseba, ki ste jo blokirali, nad njenim imenom velika rdeča ikona LOCKED.
Kako nekoga blokirati na snapchatu
Preko: snapchat.com

Uporabnik Snapchata pa ima pravico dodati svoj seznam stikov, tudi če takšnih dejanj ne poznate. Če ne veste, kje dodajo, ali preprosto ne želite deliti fotografij z njimi, lahko tudi to osebo blokirate. Po nekaj neposrednih in učinkovitih korakih hranite zasebno svojo zgodovino Snapchata.



Kako blokirati uporabnika, ki se vam je pridružil

1 korak : Ko prejmete obvestilo, da vas neka oseba želi dodati na svoj seznam stikov, izberite možnost Dodala sem.

2. korak : Pojdite na skupni seznam in poiščite ime osebe.

3 korak : Ko najdete ime te osebe, se dotaknite ikone zobnika, ki se prikaže na desni strani imena.

4. korak : Kliknite možnost blokiranja in pridržite to osebo, da bo morda poslala več posnetkov ali si ogledala vašo zgodovino.

Nadaljnje branje : Kako veste, ali vas je kdo blokiral na Snapchatu ?

Ljudje ne bodo prejemali obvestil, ki so že na vašem seznamu blokiranih. Ko bodo preverili njihov seznam stikov, bodo razumeli, da ste jih blokirali - vaše ime tam ne bo prikazano. Poleg tega, ko nekoga blokirate, vaša dejavnost preneha kazati moč druge osebe.

tinder profil

Snapchat hrani zgodovino vseh posameznikov, ki so bili blokirani, kar je lahko koristna funkcija za odpravljanje napak ... Celoten seznam posameznikov, ki so bili blokirani Snapchat s časom, ki je na voljo na konfiguracijski plošči. Je priročno orodje, če želite odkleniti nekatere svoje stike ali če ste prijatelja pomotoma blokirali.

Če si želite ogledati seznam blokiranih stikov, tapnite ikono zobnika, ki je v zgornjem desnem kotu vašega profila. Dobili boste spustni meni. Pojdite na Dejanja računa in izberite Zaklenjeno. Tako boste videli seznam vseh blokiranih uporabnikov Snapchata. S pritiskom na znak X, ki ljudi takoj odblokira in jim omogoči ponovno pošiljanje besedil in slik.